Decide soarta lui Gheorghiţă! Votează!

 

 

Gheorghiţă, cât şi Dan-Alexandru Radu se zbat în hăul unei dileme pe care numai tu, cititor sporadic o poţi rezolva.

Cândva, spre mijlocul lunii noiembrie, Dan-Alexandru Radu va da două petreceri de inaugurare a garsonierei lui de două camere. Una pentru colegii şi prietenii de la serviciu şi alta pentru prietenii care au avut inspiraţia să nu fie colegi cu el.

Gheorghiţă, ca orice realitate, se situează undeva la mijloc… A fost coleg cu Dan-Alexandru Radu, dar acum a rămas doar prieten. Prin urmare (ATENŢIE, aici intervine rolul vostru ) vouă vă revine sarcina de a decide la care petrecere trebuie să participe Gheorghiţă: cea pentru COLEGI sau cea pentru PRIETENI?

Cum nu am opţiunea de a pune sondaje pe blog, opinia o puteţi exprima comentând această postare. Este suficient să scrieţi fie COLEGI, fie PRIETENI, pentru a vă exprima opinia. Desigur, dacă simţiţi nevoia să şi argumentaţi opţiunea, nimeni nu vă împiedică.

Opţional:

În cazul în care nu v-aţi plictisit încă, dracului, de citit, iată în continuare câteva vorbe despre Gheorghiţă, în cazul în care nu îl cunoaşteţi.

Precum un aparat de fitness,  Gheorghiţă poate fi pliat şi pus într-un colţ, sau băgat sub pat. Nu face urât la beţie, ţine oricum la băutură şi nu dansează decât cu forţa. Are, ce-i drept, prostul obicei de a remarca cu voce tare lucruri care chiar dacă sunt evidente, nu se zic în public (adică dă cu bâta în baltă) ceea ce poate fi un factor negativ, la început, dar, după câteva pahare, poate fi motiv de delectare.

Nu fumează, dar nici nu-l supără fumul de ţigară.

Este important de ştiut că se supără atunci când este întrerupt din vorbă sau când constată că ceea ce spune nu este apreciat. Dar de obicei are opinii pertinente, chiar dacă despre cele mai plicticoase subiecte posibile.

În plus, se pricepe ca nimeni altul la cabluri şi la aparatura electrică, deci în caz de calamitate (Oana!) el este cel la care vom apela.

În eventualitatea puţin probabilă în care se lasă cu destrăbălare, fetelor, fiţi sigure că nu va pune mâna. În schimb va face cu siguranţă poze, însă are meritul de a le ţine doar pentru el.

Votaţi cu atenţie! Soarta lui Gheorghiţă e în mâinile voastre…

La care dintre cele doua petreceri sa vina Gheorghita?customer surveys

Reclame

10 responses to this post.

 1. Posted by alina turcitu on 18/10/2010 at 18:59

  eu votez sa mearga la amandoua. ca, daca te-a ajutat la carat mobila, merita!

  Apreciază

  Răspunde

 2. eu votez pentru prezenta lui Gheorghita la petrecerea surpriza ce va fi organizata in cinstea ta

  Apreciază

  Răspunde

 3. ma, la amandoua fiindca a avut ne-norocul de a-ti fi si prieten si coleg…deci macar atat merita…zic:))

  Apreciază

  Răspunde

 4. Posted by Andrada on 19/10/2010 at 10:15

  Io zic ca Gheorghita ar trebui sa mearga la ambele petreceri pentru a povesti obiectiv despre cele doua si pentru a face o comparatie…:)) Dan Alexandru Radu ar putea fi subiectiv….:))

  Apreciază

  Răspunde

 5. Posted by Radu on 19/10/2010 at 13:27

  Eu sunt de acord cu partea „remarca lucruri evidente cu voce tare”.
  Oricum parerea mea e ca Gheorghita nu trebuie lasat sa moara.
  Care era intrebarea?

  Apreciază

  Răspunde

 6. Posted by KMA on 19/10/2010 at 14:10

  Eu cred ca Gheorghita e baiat mare. Va hotara singur la care petrecere sa mearga. Asta daca nu va avea ceva mai interesant de facut 😉

  Apreciază

  Răspunde

 7. Posted by nadaella on 19/10/2010 at 14:58

  și io zic că poate fi invitat la ambele și poate participa ori la ambele, ori la cea la care are el chef. nu simt nevoia să argumentez.

  Apreciază

  Răspunde

 8. Posted by Andrada on 21/10/2010 at 20:19

  *continuare…
  ….Dan Alexandru Radu ar putea fi subiectiv si ar spune ca Mahatma Ghandi i-a vorbit in oglinda de la noua baie si ca petrecerile lui au semanat cu videoclipul lui Dan Balan…, da, ala cu Chica Boom…:))))
  Asa…ca….un cronicar, tot trebe…care sa scrie Gheorghita pe blog Povestea Nespusa de el insusi a lui Dan Alexandru Radu :))))

  p.s. am inhalat ceva gaz azi, de aia scriu prostii :))))

  Apreciază

  Răspunde

 9. Posted by Mariouka on 24/10/2010 at 14:05

  Ahahaha…cum ai ajuns mai Ghita la votul nostru! Am trait sa o citesc si pe asta! Daca imi este permis eu vin cu o alta propunere: Ghita make your own party! Crash the two parties each times…si vino cu ce invitati mai consideri si uite asa te insinuezi in grupurile lui Dan Radu si produci si nite mutatii interpersonale in arealurile lui! 😀

  Apreciază

  Răspunde

 10. Posted by Macca on 10/01/2011 at 15:36

  Asa e…Adica e adevarat tot ce ai scris despre Gheorgita, in ciuda unora care te considera prea dur. Nu-i baga in seama. In ceea ce priveste petrecerea din noiembrie, aia de la mijlocul lunii (baiat inspirat; bine ca n-ai precizat si anul ca sa ne lasi sa speram in continuare) eu zic sa-l chemi la aia la care o sa vin si eu. Imi place sa-mi pierd timpul alaturi de Ghitza…

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: