Povestea groaznicei răzbunări a lui George Ion

sexy motherfucker

George Ion

George Ion nu-și putu reține un râs rău prevestitor, venit din străfundurile stomacului, în timp ce dădea la vâsle pentru a ocoli bolovanii râului Jiu și se holba în ceafa lui Dan-Alexandru Radu. Ideea răzbunării îi dădea forțe atât de mari încât vâslea mai vârtos decât instructorul Pepe. O vreme se gândi să-l arunce pe Dan-Alexandru Radu peste bordul bărcii pneumatice, doar pentru a-l vedea cum se zbate în bulbucii de white-water, urlând că nu știe să înoate, dar își reținu pornirile. Merita să savureze timpul până la răzbunarea deplină.

”Bine echipaj”, urlă Pepe în stil corporatist către amatorii de rafting pe care îi ghida. George Ion mestecă din nou un râs malefic, izvorât chiar mai jos de diafragmă.

Ceea ce trebuia să se întâmple cu George Ion în preajma nunții, se întâmplă, asfel încât schimbarea care putu fi observată la el nu stârni multe proteste. În fond, George Ion nu mai avea nimic de dovedit. Vecinii care îl văzură cumpărându-și bere și semințe de la colțul blocului, în șlapi și la bustul gol, ridicară resemnați din umeri, gândindu-se că trebuia să se întâmple și asta odată – măritișul și delăsarea.

Mai enervați puțin de schimbarea asta se arătară prietenii lui virtuali, care se pomeniră cu el dezbătând politică pe Facebook, cu niște idei atât de ferme, chiar și când își exprima nehotărârea, încât mulți căzură în cursă și se aruncară în polemici interminabile, fără să-l abată pe George Ion niciun milimetru de la convingerile sale.

George Ion pe cale să se însoare și apoi proaspăt însurat le apăru brusc pe peretele de Facebook drept un individ convins de superioritatea lui și dornic să fie admirat pentru asta. Mai nasol era că acesta nu accepta să nu fie luat în considerare când emitea o opinie, taguindu-și interlocutorii până la exasperarea acestora, pentru a fi sigur că i se citesc gândurile și i se răspunde, evident, laudativ.

George Ion nu chemă un fotograf la nuntă și nici un cameraman, însă înroși Twitterul și Facebook-ul în așa fel încât colegele de la muncă să știe că este acum un bărbat însurat, adică realizat pe deplin și mai de soi ca alții. Tactica asta nu avu însă efectul scontat, date fiind timpurile în care trăim. Cine auzea că George Ion s-a însurat, deci trebuie să fie ceva de capul lui, nu mai întreba pe la colțuri, ci îi căuta direct numele pe Google. Și aici orgoliul proaspăt vulcanizat al lui George Ion avea de suferit.

Cine îl căuta pe George Ion pe Google și avea suficientă răbdare ajungea invariabil și pe bucătarulflegmatic. Aici, imaginea pe care George Ion încerca să o proiecteze intra în conflict cu cea pe care cele care îl căutau o descopereau. Unele se distanțau imediat de George Ion, după ce citeau ceea ce citeau despre el. Altele începeau să-l simpatizeze, însă ca pe o victimă. Căci George Ion o pățea de fiecare dată pe bucătarulflegmatic. Era victima numărul unu a blogului.

George Ion, proaspăt căsătorit și aflat pe culmile gloriei, nu suporta asta. În locul bărbatului împlinit rămânea la statutul de negru în filme americane care moare mereu primul. Mereu încasator, niciodată erou. Și bineînțeles, totul nemeritat!

O vreme George Ion se scufundă într-o scârbă arogantă, care creștea de fiecare dată când cineva venea la el râzând că a citit despre pățania lui dureroasă pe bucătarulflegmatic. Apoi reflectă freudian: ”Ce altceva este acest blog de căcat decât redirecționarea unor impulsuri sexuale de care autorul este frustrat”? Apoi continuă shakespearian: ”Răzbunarea mea va fi groaznică și-l voi lovi exact acolo unde-l doare pe mârșav”.

George Ion intră pe Facebook, selectă opțiunea ”hide from Dan-Alexandru Radu” și scrise: ”Vreau să fac o glumă unui prieten 😀 așa că, dacă vreți să mă ajutați, sunteți bineveniți:) căutați pe google: cum îl seduc pe dan alexandru radu sau ce îi place lui dan alexandru radu și apoi faceți click pe bucatarulflegmatic. Iar ăia care sunteți prieteni cu el nu-i ziceți, please 😀”.

George Ion aruncase momeala, iar câteva din prietenele lui o înhățară. În curând, însuși Dan-Alexandru Radu postă entuziasmat pe Facebook că a fost găsit pe blog cu căutări pe Google precum: ”dan-alexandru radu nud”, ”cum fac sex cu dan-alexandru radu” sau ”vreau să fac sex cu dan-alexandru radu urgent”.

Citind asta, George Ion râse malefic în fața iPhone-ului, savurând de pe acum clipa când i-o va da imfamului la temelie…

 

Alina Lupașcu

 

Pe măsură ce vâslea pe apele învolburate ale Jiului, Alina Lupașcu trăgea cu ochiul la George Ion, în stânga ei și scăpăra fulgere în priviri văzându-l râzând îngâmfat pe înfundate. Își aminti de prima oară când fuseseră la rafting, eveniment care coincisese cu petrecerea burlacilor pe care i-o organizase. Nu-i spusese nimic, atunci, dar nu-i plăcuse deloc atitudinea lui. Mai întâi o deranjase gluma aia proastă, care se tot folosise pe măsură ce week-end-ul se desfășura: ”Unde sunt târfele”? – semn că George Ion nu înțelegea nimic din ceea ce acea petrecere a burlacilor trebuia să însemne, ci se ancora în imagini stereotipice a ceea ce ar fi trebuit petrecerea burlacilor să însemne.

Sentimentul ăsta se accentuase atunci când porniseră cu barca pe râul Nera, iar George Ion nu numai că vâslea în contratimp și în scârbă, dar se mai și arunca în centrul bărcii la fiecare cracă care amenința să-i lovească de pe mal, punând mai presus confortul personal decât integritatea grupului.

Aducându-l la rafting, se aștepta ca George Ion să dea dovadă de responsabilitate, să arate că poate vâsli pentru binele comun, că e în stare să-i scoată și pe alții la liman în situații limită, în fine, să dovedească că va fi un soț bun. În schimb, nu observa la el decât îngâmfarea omului pe cale să se realizeze și fuga de greutăți, bolovani și crengi răzlețe…

Plus că, la fiecare cotiș al râului, exclama: ”Unde sunt târfele, aici?”, arătând, practic, că nu dă doi bani pe ideea ei, ci ar prefera doar niște distracții ieftine.

Acceptă și acest lucru, dornică, cum era, să le facă tuturor pe plac, și, în ultima seară, îl încolți alături de ceilalți pe George Ion cu perspectiva sumbră a unei vieți conjugale banale, pentru a-l face să se dea în vileag chiar și cu cea mai mică umbră de regret. George Ion fu însă intransigent, afirmând că măritișul este cea mai bună decizie din viața lui și că ei, ceilalți, nu sunt în stare să înțeleagă asta. O spuse însă cu un ton care o făcu pe Alina Lupașcu să priceapă că George Ion îi privește de sus și s-a îndepărtat de ei.

Sentimentul acesta de înstrăinare continuă și se accentuă chiar în timpul nunții. Stabiliseră că ea va fi cavalerul lui de onoare, dar constată că acest lucru fusese doar o vorbă aruncată în vânt. Veni să-l bărbierească, conform tradiției, doar pentru a constata că George Ion se bărbierise singur, cu mașina lui electrică.

Apoi, în fața bisericii, îi submină fără nicio jenă sau remușcare tot rolul de cavaler de onoare. Îi dădu să țină câteva secunde verighetele, doar pentru a i le lua apoi și preda unui angajat din rândul clerului. Apoi, în timpul ceremoniei, nici măcar nu schiță un gest de protest, sau de șpagă când popa îi interzise Alinei să pupe cartea!

Urmă nunta în sine, unde șirul dezamăgirilor Alinei continuă. George Ion își ținu promisiunea de a nu accepta muzică populară la nuntă, invitând în schimb doi muzicieni care, deși pricepuți, nu prea știau ce-i ăla ritmul de dans. Apoi, cu ignoranța lui, George Ion îi răpi și ultima bucurie. În loc să se lase răpit de cavalerul de onoare, se lăsă răpit de o mătușă, semn că de acum înainte George Ion prețuiește mai puțin prietenii și mai mult familia, o castă în care tocmai intra și el fără regrete și fără să-și ia măcar rămas bun de la amicii care rămâneau celibatari.

George Ion își văzu de ale lui în timpul nunții, complet orb la faptul că Alina Lupașcu stătea într-un colț și tăcea alături de Dan-Alexandru Radu, în loc să încerce să ajute pe toată lumea, așa cum făcea de obicei. Refuză chiar și să danseze cu bătrânul zimbru editorialist, pe care să-l pună într-o lumină mai bună, iar George Ion nici nu-și dădu seama, preocupat doar de ascensiunea lui în lumea bună…

Nu-i zise însă nimic, multă vreme prefăcându-se că totul a rămas la fel cum era, între ei. Se grăbi chiar și să dea like, când George Ion iniție gluma lui față de Dan-Alexandru Radu, pe Facebook. Merse chiar și mai departe și îl abordă pe George Ion.

”Lasă-mă să-ți organizez mai bine răzbunarea”, îi spuse pe messenger, adăugând apoi o frază a cărei ritmicitate a silabelor îi dădu lui George Ion fiori:

”Îl ții minte pe Pepe”?

 

Instructorul Pepe

 

Instructorul Pepe era de-a dreptul bulversat, văzând cum barca pneumatică zburdă pe Jiu, propulsată de, probabil, cei mai entuziaști și eficienți clienți pe care i-a avut vreodată. Când primise un telefon de la Alina Lupașcu, cum că gașca din iunie vrea să repete experiența raftingului, dar de data asta pe Jiu, unde sunt bulbucii mai mari, instructorul Pepe cercetă fișele de feedback pe care îi pusese să le completeze după prima tură și citi în ele aceleași răspunsuri insipide pe care le ofereau toți clienții care nu-l mai sunau nicioată pentru o a doua tură: ”A fost o experiență inedită, bla, bla, bla”…

Astfel încât, văzând cât de repede se întorseseră pentru o nouă experiență și cât de harnic dădeau la vâsle, nu se putea întreba ce era în mintea lor.

Planul era însă clar, cel puțin în mintea lui George Ion. Alina Lupașcu îl ajutase să pună la punct toate detaliile. Închiriaseră pensiunea Magnolia Tismana, care avea să fie destinația finală a expediției de rafting. Pentru a-l convinge pe Dan-Alexandru Radu să vină, îi spusese că la Magnolia îl vor aștepta și admiratoarele care, în dorința lor de a face sex cu autorul, ajunseseră pe bucătarulflegmatic. Îi spusese că găsise metoda de a le detecta prin IP, iar el, antitehnic cum era, înghițise totul. Îl crezu chiar și când îi spusese că îi contactase admiratoarele și ele acceptaseră să îl aștepte la pensiune.

George Ion vâslea muhăhăind și imaginându-și cum Dan-Alexandru Radu va roși școlărește când, în locul admiratoarelor pe care le aștepta, avea să dea de prietenele lui, ale lui George Ion, precum Alexandra A., Daria-Pall C., Laura Teodora și restul, care îi vor spune că totul a fost o farsă.

Ar fi urmat apoi o a doua petrecere, nu a burlacilor, ci a oamenilor împliniți, care ar fi servit drept lecție pentru nenorocit și adulație pentru el, George Ion.

”Echipaj, nu mai avem mult până la destinație”, anunță instructorul Pepe. ”Dar înainte să ajungem, vreau să jucăm un joc. Toată lumea în picioare”.

Echipajul se ridică pe marginea bărcii, fiecare ținându-se de mână cu cei din stânga și din dreapta lui. Apoi toți se lăsară pe spate, într-un fel de joc corporatist al încrederii. George Ion stătea cu ochii pe Dan-Alexandru Radu, din stânga lui, știindu-l împiedicat din fire. Nici nu-și dădu seama când, din dreapta, unde stătea Alina Lupașcu, în loc de sprijin avu parte de o smucitură care îl proiectă direct în white-water-ul Jiului.

Pe măsură ce barca pneumatică se îndepărta, George Ion o mai putu auzi pe Alina Lupașcu strigând:

”Gândește repede! Ce îți arunc? Colacul de salvare sau iPhone-ul?”

”iPhone-ul”, răcni George Ion, fără să stea pe gânduri.

………..

20 de minute se zbătuse George Ion contra curentului, cu iPhone-ul în dinți, fără să poată ajunge la mal. În cele din urmă cedă, se lăsă purtat de ape și se agăță de primul bolovan. Oricum, își zise, dacă ăia din barcă voiau să se întoarcă după el, ar fi făcut-o până acum. Și dacă nu s-au întors, înseamnă că au ajuns deja la pensiune, iar el nu mai poate fi martorul propriei răzbunări.

”Pisici”, înjură George Ion.

Apoi intră pe Facebook, ca să se mai calmeze.

”Să mă pupe”, exclamă din nou, când la secțiunea ”Events” citi: ”Sex cu Dan-Alexandru Radu party @ Pensiunea Magnolia”, văzând și că toate prietenele care trebuiau să-l ajute în răzbunarea lui dăduseră ”Attend”.

Se aruncă din nou în white-water, înotând împotriva curentului cu iPhone-ul în dinți. Ținându-l de colțul potrivit cu incisivii, George Ion putea vedea în timp ce înota printre bulbuci cum curgeau statusurile:

”Dan-Alexandru Radu face striptease pe Depeche Mode”;

”În sfârșit, Dan-Alexandru Radu nud”;

”În cabina de duș cu Dan-Alexandru Radu”;

Cu fiecare status, George Ion își mărea viteza de natațiunie cu 10 km/h. La o oră după ce fusese aruncat din barcă, dădu un picior ușii pensiunii Magnolia, năvăli în sala principală șiroind de apă înspumată și urlă:

„UNDE SUNT TÂRFELE”!!!

………….

La început George Ion își consumă furia în mod confuz. Intrând în pensiune auzi muzică de filme porno și rumoare, însă nu putu să vadă mare lucru. Lentilele de contact îi căzuseră în Jiu. Statusurile de pe Facebook le putuse citi pentru că ecranul iPhone-ului îl ținea la doi centimetri de pupilă. Ca în ceață, văzu acum un contur familiar și auzi scârțâitul unui costum mulat din piele neagră, urmat de o pocnitură de bici!

”Treci la colț, George Ion și meditează la ce-ai făcut dacă vrei să mai vorbim cu tine”, auzi vocea Alinei Lupașcu.

George Ion înaintă prin fum, aburi și pene desprinse în urma unei bătăi cu perne, izbindu-se de prietenele sale care îl ignorau și recunoscând rumoarea unui târg erotic pe măsură ce pășea șovăitor prin încăpere.

Apoi se împiedică de un laptop, unde, mijindu-și ochii, văzu o pagină deschisă de Facebook și un document word, cu expresii precum: ”Singurul Dan-Alexandru Radu bun, e un Dan-Alexandru Radu nud”, scrise pe o listă care cuprindea și un orar de postare.

George Ion își continuă orbecăirea prin încăpere.

”Scoateți banul, echipaj”, auzi vocea instructorului Pepe, a cărui siluetă o recunoscu urcată pe o masă, înconjurată de prietenele chiuitoare ale lui George Ion de pe Facebook.

Apoi se îndreptă spre un perete, de care îl găsi sprijinindu-se pe Dan-Alexandru Radu.

”Asta trebuia să fie răzbunarea mea, chiparoase”, suspină George Ion. ”Numai că mi-a ieșit groaznic. Știi căutările alea care îți apăreau ție pe blog”?

”Știu, George Ion. Alina Lupașcu mi-a zis tot încă din prima zi”.

”Și de ce n-ai zis nimic, nenorocitule”, strigă George Ion.

Dan-Alexandru Radu tăcuse toată ziua, și, după ce îl privi jumătate nedumerit, jumătate sarcastic pe George Ion, continuă să tacă.

 

Reclame

One response to this post.

  1. Ce si-a zis el in gand: „Dulce-i razbunarea”

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: