Răzbunarea ţânţarului plin de pipi

tantar cu stropi de pipi cristalin

Bătuse deja de 01:00 noaptea, greierii îşi băgaseră picioarele în ea de linişte, maidanezii sfâşiau copiii de grădiniţă întârziaţi la bere prin terasele din paşnicul cartier Drumul Taberei, iar Dan-Alexandru Radu, care intrase la budă pentru ultimul pipi al zilei, se lăsase pradă instinctelor de vânătoare.

Pe un perete al budei, la câţiva centimetri de ochiul de apă al closetului, se odihnea un ţânţar, de bună seamă un membru care făcea cinste speciei, dat fiind că era încă viu spre sfârşitul lui septembrie.

Dan-Alexandru Radu era băiat civilizat şi reuşise toată viaţa să-şi ţină instinctele sub control, însă în acest caz tentaţia fu copleşitoare. Cu o privire ageră şi o mână sigură, acesta redirecţionă jetul de urină şi lovi ţânţarul din plin, proiectându-l în ochiul de apă al closetului

O vreme ţânţarul pluti inconştient pe talazurile gălbui, dar când Dan-Alexandru Radu se pregătea să finalizeze, se întâmplă neprevăzutul. Ţânţarul îşi reveni în simţiri, făcu un efort herculian pentru a-şi sălta trupul peste pelicula de pipi diulat, apoi se înălţă în zbor.

Rolurile, acum, se inversară!

Încă nezvântat de pipi, ţânţarul se repezi către figura lui Dan-Alexandru Radu, care în continuare se afla în proces de micţiune şi nu putea conta pe jocul de picioare pentru a se feri. O vreme, atât pentru a usca insecta de propriul pipi, cât şi pentru a o îndepărta, Dan-Alexandru Radu reuşi să ţină ţânţarul în şah suflând cu putere în direcţia lui. Apoi ţânţarul îi dispăru din raza vizuală…

Dan-Alexandru Radu se spălă pe mâini cu ochii peste umăr, se şterse timid de teamă să nu ţâşnească ţânţarul de după prosop şi se furişă hoţeşte pe uşă.

În momentul în care stinse lumina la baie, cu colţul ochiului apucă să vadă silueta unui ţânţar urmându-l pe uşa deschisă.

Se culcă sperând să fi fost doar o pată oarbă. După ce se mai foi puţin, realiză un lucru care îi dădu fiori.

„Dacă te muşcă un ţânţar îmbibat în propriu-ţi pipi, te transformi în Bear Grylls”?

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: