Cum se face un sandviş cu parizer

Parizăr

Sandvişul cu parizer se face în felul următor. Ajungi noaptea târziu acasă şi alegi să uiţi:

– că nu e sănătos să mănânci noaptea pentru că te îngraşi;

– că parizerul este făcut din obraji, gingii, copite, cozi şi sânge de porc, vacă, cal, şobolan plus aditivi şi arome;

– că adăugând şi pâine la pasta asta cu urme de carne şi gelatină dai inimii un şut în coaie;

– că ai putea să-ţi faci totuşi o salată, dacă nu ţi-ar fi atât de lene.

Apoi te duci în bucătărie, tai doo felii de pâine, doo felii de parizer, pui feliile de parizer pe una dintre feliile de pâine, le ungi cu muştar, ca să faci să dispară gustul ăla de usturoi din parizer, apoi pui a doua felie de pâine peste şi aia e, ai făcut un sandviş cu parizer!

Dacă faci sandviş cu parizer pentru invitaţi, poţi scuipa liniştit în el, atâta timp cât acoperi savant sputa cu muştar.

Sandvişul cu parizer se mănâncă deasupra unei farfurii, în faţa calculatorului, uitându-te la poze cu mâncare mai sofisticată pe Facebook. După ce ai terminat de mâncat sandvişul cu parizer, îţi reprimi orice urmă de demnitate şi te duci să-ţi mai faci alte doo sandvişuri cu parizer.

Poftă bună!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: