About

Bucatarulflegmatic

23 martie 1982 – Se naşte cu 10 zile întârziere. Are 3,850 kilograme şi 51 de centimetri. Este pupat pe o bucă de moaşa şefă în semn de afecţiune.

Rosteşte primul cuvânt („buci”), la 9 luni. La un an jumate deja este logoreic.  Vecinii de bloc îl poreclesc Ceauşescu în semn de ură şi adâncă iritare faţă de faptul că vorbeşte foarte mult şi mai dă şi din mână precum dictatorul.

1987 – Este selecţionat să recite Pluguşorul în faţa lui Ceauşescu de Anul Nou şi respins în ultima clipă din cauza kilogramelor în plus. Regia presupunea ca Ceauşescu să-l ridice în braţe după recitare, ceea ce-i putea cauza o hernie bătrânului preşedinte.

1993 – Primeşte nouă note de 10 într-un singur trimestru la Româna pentru tot atâtea compuneri. Refuză să meargă la Olimpiadă de teamă să nu trebuiască să înveţe şi la gramatică. Tot în acea perioadă se vindecă de logoree şi devine monosilabic.

1996 – Devine elev la Şcoala Profesională din cadrul Colegiului Tehnic Dumitru Moţoc (în Rahova, peste drum de Ferentari). Nu îndrăzneşte să dea la liceu de teamă să nu pice la matematică. Nimeni nu îl deranjează, în aceşti ani, ducându-se vorba că are centura neagră în cinci discipline de arte marţiale. Se împrieteneşte doar cu un satanist care încearcă să îl convertească oferindu-i sânge de băut şi marijuana.

1998 – Bibliotecara liceului îl acuză că a venit la furat, până să-şi dea seama că de fapt vrea doar să-şi facă abonament. Era primul elev în cei 40 de ani ai şcolii care păşise peste pragul bibliotecii.

1999 – Urmează liceul la seral în cadrul aceluiaşi Colegiu Tehnic. Corupe moral şi sexual două virgine dintre care una devine prostituată şi alta soţie şi mamă (a altora). Se împrieteneşte cu un coleg care îi mărturiseşte că vrea să înveţe tot ce se poate învăţa pe lume, după care să se arunce pe geam şi să moară.

Între cei doi porneşte un concurs de povestiri în care personajele sunt ei şi colegii lor de clasă. Prietenia se rupe în momentul în care Bucătarulflegmatic descrie într-una dintre povestiri o partidă de table între el şi Dumnezeu, iar colegul suicidal nu concepe ideea că Dumnezeu se poate juca cu zarurile.

Tot în acea perioadă, Bucătarulflegmatic devine cântăreţ de rap sub numele de MC Flipper. Cariera lui se termină însă repede din cauza consumului de heroină (al altora).

2002 – Intră la Facultatea de Zootehnie, după un interviu în care discută cu examinatorii despre Dostoievski, fotbal, peptidele din laptele de vacă şi Andreea Esca. În aceeaşi vară intră şi la Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării, unde decide să rămână.

Acolo tace timp de patru ani, însă devine cunoscut sub forma peronajului de benzi desenate pe care îl concepe – Juan Felipe de Santander von Buruceaga Nahasapeemapepiloviceanu. Acelaşi personaj apare şi într-o nuvelă de căcat în care îşi batjocoreşte profesorii şi care circulă fără prea mare succes prin anumite cercuri.

2006 – Termină facultatea fără nici o restanţă, dar renunţă la licenţă. Lucrează la un cotidian central.

2007 – Scrie la „Blogul bucureştenilor exasperaţi” sau „antivideanu.blogspot.com” sub numele de Halaicu, adunând un cerc restrâns de simpatizanţi. În acelaşi timp se remarcă drept un bun jucător de MOHAA sub numele de Bucătarulflegmatic.

2009 –  Termină de jucat toate jocurile care se pot juca la muncă, aşa că deschide blogul „bucătarulflegmatic.wordpress.com” pentru a-şi umple timpul.

Îi place: mâncarea

Urăşte: oamenii care vorbesc despre ei la persoana a treia

Contact: nahasapeemapepiloviceanu@yahoo.com

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: